Over ons

Ondernemen en kansen aanpakken. Dat is het begin van Gemar Natuurbouw. Zo’n 15 jaar geleden startte Gerrit van Werven zijn eigen bedrijf. Kraanwerk werd al snel een specialisme in natuurbouw. Uitbreiding richting allerlei toegevoegde activiteiten volgende snel. Plaatsen van beschoeiiingen, damwanden, etc.

In 2020 kregen we een bijzondere kans. Het bekende bedrijf LMB (Landmechanisatie Bedrijf) O. van Asselt kwam te koop. Een prachtige gelegenheid om de extra gewenste bedrijfsruimte te verkrijgen en meteen de activiteiten fors uit te breiden.

Sinds 2020 is Gemar een bedrijf geworden met een breed scala aan actviteiten die we in de volgende categorien verdelen:

  • Natuurbouw
  • Rijplaten verhuur en transport
  • Landbouwmechanisatie en tuinbouwmechanisatie
  • Winkel voor tuin en park gereedschap en machines

Samen met de collega’s vormen we een enthousiast team, waar kennis en advies in ruime mate gedeeld wordt. Vanuit de brede ervaring zijn we in staat om u te adviseren. Tegelijk beschikken we over een ruime werkplaats waarin we alle nodige reparaties meteen zelf kunnen uitvoeren. Storingen op locatie lossen we graag en snel op.

Wilt u meer weten over ons dienstenpakket? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom een keer langs aan de Grafhorsterweg 83C. Van harte welkom!